Ei tuotteita ostoskorissa.

Finnish English

Oman kiuassaunan muuttaminen myös infrapunasaunaksi

Tiesitkö, että voit nyt tehdä perinteisestä kiuassaunastasi myös infrapunasaunan?

Voit edelleen käyttää saunaasi kiuassaunana ja ottaa löylyt joko puu- tai sähkölämmitteisellä  kiukaalla perinteiseen tapaan. Terveellistä ja sähköä säästävää lisälämpöä voi kiuassaunaan tuoda sitä varten suunnitelluilla infrapunalämmittimillä. Suomen Saunakeskus tarjoaa ainakin kolme vaihtoehtoa tehdä nykyisestä kiuassaunastasi myös infrapunasauna.

Asennetaan kotimaiset Duetto-lämmittimet saunan seinille ja kelloajastin saunaan tai Saunakeskus is 1 säädin kuivaan tilaan.

Helpoin tapa tuoda infralämpö myös kiuassaunaan on asentaa kunkin saunojan selän taakse, lauteitten päihin ja jalkojen taakse kotimaiset Duetto - infrapunalämmittimet. Lämmittimet ovat vakiokokoisia 91x31x2,8 cm a 900 W ja nojattaville lämmittimille on asennettava nojailu-ritilät. Jalkatilan lämmittimen voi asentaa takaseinään ilman ritilää.


Helppo tapa säätää saunomisaika on asentaa saunan sisälle alle 1 m korkeudelle Gira-ajastin. Sähkö syöttö vikavirtasuojan takaa ajastimelle asennusliikkeen toimesta ja saunominen infralämmössä voi alkaa.

Pyydä tarjous Duetto-lämmittimistä ilmoittamalla Saunakeskukselle saunan mitat, ikkunoiden paikat ja kiukaan ja oven paikka.

Kotimaisilla lämmittimillä on kahden (2) vuoden takuu!

Katso tarjouspaketit Duetto-lämmittimistä verkkokaupastamme täältä:

http://www.saunakeskus.fi/verkkokauppa?cat=32&level=2