Ei tuotteita ostoskorissa.

Finnish English

Verkkokaupan toimitusehdot

Saunakeskus.fi -verkkokauppaa ylläpitää A-Sport Ou

(Y-tunnus: EE12859561).

Asiakaspalvelumme puhelin: 040 312 3221 Sähköposti: seppo@asportou.com

Tiivistelmä ehdoista:

1. Kaikki tuotteet ja hinnat löytyvät verkkokauppahinnastostamme.

2. Tilaukset toimitetaan kuljetettavaksi pääsääntöisesti 1 - 3 työpäivän kuluessa  tilauksen vastaanottamisesta. Saatavuusongelmien vuoksi joissakin tuotteissa toimitusaika voi olla pidempi, mutta tästä asiakkaalle tiedotetaan. Ennakkotilauksena myytävillä tuotteilla toimitusaika voi olla 1-2 viikkoa.

2. Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat.

3. Hinnat sisältävät aina arvonlisäveron  20 % ellei niitä myydä vientituotteina yrityksille, joilla on VAT tunnus, joka ilmoitettava tilattaessa.

4. Maksutapana lasku, joka maksetaan ennen toimitusta

5. Asiakas valitsee toimitustavan tehdessään tilausta. A-Sport Ou vastaa siitä, että toimitus vastaa asiakkaan valitsemaa toimitustapaa. Toimituskulu sisältyy laskuun. 

6. Jos tuotteella on takuu, tuotteen takuuaika on mainittu verkkokaupassamme ja laskussamme. Takuukorjauksen tai varaosan toimittamisen ehtona on, että vioittunut osa toimitetaan tarkastettavaksi toimituksen tehneelle tehtaalle.

7. Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää takuuta tai virhevastuuta varten.

8. Jos asiakas saa kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen, on asiakkaan reklamoitava siitä välittömästi sekä kuljetusyhtiölle että A-Sport Ou:lle.

10. Kuluttajilla on ostamillaan tuotteilla 14 päivän palautusoikeus, mikäli tuote on käyttämätön ja myyntikelpoinen. Palautettavan tuotteen saa kasata ja kokeilla, mutta varsinaista käyttämistä ei saa aloittaa. Palautettava tuote on pakattava huolella alkuperäistä pakkausta vastaavasti.

Yksityiskohtaiset ehdot:

1. Tilaaminen

1.1 Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa

a) Kuluttajana nimi, osoite, sähköpostiosoite, laskutus-  ja toimitusosoite sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.

b) Yritysasiakkaana yrityksen nimi, yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, laskutus- ja toimitusosoite, y- tunnus sekä puhelinnumero.

1.2 Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin, jotka koskevat toimituksia. Voimassa olevat sopimusehdot ilmenevät osoitteesta: www.saunakeskus.fi

1.3 A-Sport Ou :n tilaajarekisteri on luottamuksellinen ja A-Sport Ou :llä on oikeus käyttää sitä kuluttajansuojalaissa säädetyllä tavalla.

1.4 Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan. A-Sport Ou:n yhteystiedot löytyvät näistä toimitusehdoista.

1.6 Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen.

1.7 Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä - esim. huonosta saatavuudesta johtuen.

1.8  A-Sport Ou :n vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai jos tilausta ei muuten kyetä toimittamaan, rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

1.9 Kaikki A-Sport Ou :n edustamat tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme.

1.10 Mikäli asiakas ei hyväksy tuotepaketin sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden puitteissa tuote takaisin A-Sport Ou :lle. 

1.11 Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa A-Sport Ou voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

1.12 A-Sport Ou ei ole vastuussa yhteistyökumppaneiden tai valmistajien sivuilla olevista tiedoista.

1.13 A-Sport Ou varaa oikeuden valikoida asiakkaansa.

2. Hinnat

2.1 Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituksen rahtikuluja.

2.2 Toimituskulut määritetään tilauksen vahvistamisen yhteydessä riippuen toimitustavasta sekä tilauksen painosta ja koosta.

2.3 Asiakas saa tuotteen tilaamallaan hinnalla. Katso ehto 1.11.

2.4 Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät verkkokaupassamme. Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on myös asiakaspalautuksena maksuton ja palautus on tehtävä kohtuullisessa ajassa, kun virhe on havaittu tai olisi kuulunut havaita. Asiakkaan tulee havaita virhe kohtuullisessa ajassa.

2.5 Selvissä hintavirhetapauksissa A-Sport Ou voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

3. Toimitus

3.1 A-Sport Ou  toimittaa tuotteitaan asiakkailleen keskimäärin 1 - 3 työpäivän käsittelyajalla, jos asiasta ei ole erikseen mainittu. Tämän päälle tulee tuotteen normaali kuljetusaika, esim. Kaukokiito kuljettaa lähetykset useimmille alueille 1 - 2 päivässä perille. Syrjäisimmille alueille kuljetus voi kestää viikonkin. Pyrimme ilmoittamaan, jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 3 päivää. Osalla erikoistilaus- tai uutuustuotteilla on pidempi toimitusaika. Myös ennakkotilauksena myydyissä tuotteissa toimitusaika on luonnollisesti pidempi, mutta tällöin asiasta ilmoitetaan sivuillamme.

3.2 Tavaran kuljetuksen aikana A-Sport Ou :ltä asiakkaalle on A-Sport Ou vastuussa, mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Tavaran kuljetuksen aikana asiakkaalta A-Sport Ou :lle on asiakas tai kuljetusyhtiö vastuussa, mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Kuluttajakaupassa vastuu tavaran vahingoittumisesta on A-Sport Ou :llä kaikissa tapauksissa.

3.3 Jos asiakas saa kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen, on asiakkaan tehtävä siitä rahtikirjaan merkintä ja reklamoitava siitä välittömästi sekä kuljetusyhtiölle että A-Sport Ou:lle

3.3 Asiakkaan lähettäessä tavaraa A-Sport Ou:lle esim. tuotepalautuksena on hänen säilytettävä palautusasiakirjat ja kuljetusyhtiön kuittikopio / rahtikirjan numero.

3.4 Yhden tuotteen huono saatavuus ei velvoita A-Sport Ou :tä varaamaan muita samassa tilauksessa olevia tuotteita. Edellytämme, että tilauksessa heti saatavilla olevat tuotteet pitää voida toimittaa kuluttajalle viimeistään kolmen viikon kuluttua tilauksesta ja kuluttajan täytyy hyväksyä huonosti saatavilla olevan tuotteen jälkitoimitus tai tuotteen tilauksen peruuttaminen A-Sport Ou:llä on oikeus veloittaa jälkitoimituksen toimituskulut normaalisti.

3.5 Lähetykset toimitetaan Kaukokiidon tai postin kuljetuksena. Tällöin Kotiovelle-toimitustapa tarkoittaa Kaukokiidon ehtojen mukaisesti tavaran toimittamista rakennuksen ulko-oven ulkopuolelle, jonka jälkeen asiakas on vastuussa tavaran vastaanottamisesta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kotiovelle tilatut infrapunasaunat toimitetaan kerrostalon ala-ovelle. Asiakkaalla on mahdollisuus halutessaan tilata Kaukokiidon kantopalvelu erikseen lisämaksusta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun ennen tilaamista.

3.6 Tietyille harvinaisille erityisalueille toimitettaessa voidaan toimituksesta veloittaa erillinen lisämaksu. Tällainen alue on esimerkiksi Suomenlinna, jonne tilatuista Kotiovelle-toimituksista veloitamme Kaukokiidon lisäveloitusta vastaavan hinnan, joka on 120 euroa. Jos haluat varmistaa onko alueellasi erityishinnoittelua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

4. Maksuehdot

4.1 Maksu tapahtuu käyttäen jotakin seuraavista vaihtoehdoista: maksu laskua vastaan tilattaessa.

4.2 Suurilla yrityksillä, yhteisöillä, kunnilla ja valtiolla on mahdollisuus ostaa laskulla tietyin edellytyksin. Edellytysten täyttyessä myymme suoralla laskutuksella käyttäen maksuehtoa 14 pv netto. Tapauskohtaisesti voimme neuvotella tarkemmista ehdoista.

4.3 Laskulla myymisen ehtona on aina, että yrityksestä tai yhteisöstä on toimitettu tuorein tuloslaskelma ja tase suoraan meille, eikä maksuhäiriöitä ole. Yksityishenkilöiden ollessa kyseessä sovelletaan aina kohtaa 4.1.

4.4 Laskutusasiakkaaksi ei tarvitse hakea erikseen, vaan varmistamme luottotiedot aina jokaisen tilauksen yhteydessä. Jos et ole ostanut aikaisemmin, toimita meille aluksi työnantajan kirjallinen valtuutus oikeudesta tehdä ostoksia laskulla, jollet kuulu yrityksen johtokuntaan. Tarkistakaa sisältääkö saamanne toimitus laskun. Mikäli saamanne toimitus ei sisällä laskua ja ette saa sitä postitse viiden arkipäivän kuluessa, ottakaa yhteyttä A-Sport Ou:n asiakaspalveluun.

4.5 Mikäli työnantajasi maksaa laskulla tai toimitusosoite eroaa laskutusosoitteesta, toimita tästä vapaamuotoinen valtakirja meille. Toimita valtakirja meille heti tilauksen jättämisen jälkeen, muuten tilauksen käsittely viivästyy.

4.6 Lähettämällä meille yllä määritellyt tiedot heti tilauksen jättämisen jälkeen varmistat tilauksen nopean käsittelyn.

5. Palautusoikeus

5.1 Kuluttaja-asiakkaalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus lähetyksen vastaanottamisen jälkeen tai noutotilauksen noutohetkestä alkaen (mukaanlukien viikonloput ja pyhäpäivät, poislukien noutopäivä). Tuote on palautettava tai vaihdettava viimeistään 14:ttä päivää seuraavana arkipäivänä, eli jos 14. päivä on esimerkiksi lauantai, on tuote lähetettävä tai tuotava viimeistään maanantaina. Esim. jos asiakas on tilannut tuotteet 1.12 ja saanut ne 11.12, on viimeinen palautuspäivä 26.12. Koska tämä on pyhäpäivä, palautus tulee tehdä viimeistään 27.12.

5.2 Verkkokauppamyynnin palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Kuluttaja voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.

5.3 Palautusoikeus ei koske koskaan mm. avattuja kertakäyttötuotteita.

5.4 Yritysasiakkailla tuotteilla ei pääsääntöisesti ole lainkaan palautus- tai tilauksen peruutusoikeutta.

5.5 Palauttaminen on kuluttajalle maksutonta ja tapahtuu käyttäen samaa kuljetusyhtiötä ja / tai toimitustapaa, jolla tuote on alun perin toimitettu.

5.6 Osto- tai noutohetkeksi katsotaan se päivä, jolloin paketti on lunastettu tai noudettu kuljetusyhtiöltä, tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä, jolloin paketti on lunastettu esimerkiksi Postin tai Matkahuollon kuitin tai Kaukokiidon rahtikirjan avulla.

5.9 Jos poikkeustapauksessa A-Sport Ou hyväksyy myyntikelvottoman, puutteellisen tai palautusajan ylittävän tuotteen palautuksen, veloitetaan omia kuluja kuitenkin vähintään 25% tuotteen hinnasta.

5.10 Hyväksyttävän tuotepalautuksen määritelmät:

a) Tuote on alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuna) ilman ylimääräisiä merkintöjä tai jälkiä.

b) Mukana on kopio kuitista / lähetteestä.

c) Palautus tapahtuu viimeistään 14 päivän kuluessa ostohetkestä.

5.11 Emme lunasta maksamattomia, luottopakettilähetyksiä (palautuksia) tai mitään lähetyksiä toimittajan välillä, joka ei tuo palautusta / pakettia perille asti A-Sport Ou:lle.

5.12 A-Sport Ou ei hyväksy tuotteen palautusta, mikäli kuluttaja on pakannut tuotteen huonosti (esim. särkyvä tuote on lähetetty ilman pehmusteita). Kuljetusyhtiön aiheuttama palautuksen särkyminen on myyjän ja A-Sport Ou :n vastuulla.

5.13 Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan. Viallisen tuotteen / osan etsiminen osapaketista on erillinen maksullinen palvelu. Veloitamme myös kolmannen osapuolen takuuseen kuulumattomat kulut.

5.14 Puutteelliset palautukset lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

5.15 Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen eikä mahdollisesti toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen oikeuta saamaan toiselle tuotteelle pidempää palautusaikaa.

5.16 Ulkomailta tehtyjen palautusten toimituskulut joutuu asiakas maksamaan itse.

6. Takuu

6.1 Kaikilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen vähintään kuuden kuukauden takuu. Takuu on myyjän tai aikaisemman myyntiportaan vapaaehtoisesti antama lisäsitoumus. Takuun antaja vastaa siitä, että tuote toimii määräajan. A-Sport Ou :n tuotteilla takuu on yleensä yksityiskäytössä 24 kuukauden pituinen. Julkitilakäytössä takuu on enintään 12 kuukautta.

6.2 A-Sport Ou vastaa vain itse antamastaan takuusta ja sanoudumme irti aina valmistajan antamista pidemmistä takuuajoista. Tarkan A-Sport Ou :n, maahantuojan tai valmistajan tarjoaman takuuajan näet tuotteen kohdalta hinnastosta tai ostokuitista. Takuuaika koskee itse tuotetta ja esimerkiksi tuotteen akulla saattaa olla lyhyempi takuuaika, josta erikseen mainitaan Saunakeskus-verkkokaupan tuotetietojen yhteydessä tai valmistajan sivuilla.

6.3 Mikäli tuotteen valmistaja, maahantuoja tai valtuuttama huoltoliike tarjoaa tuotteelle takuun, rajoittuu A-Sport Ou :n velvollisuus hoitaa tuotteen takuu aina kuluttajasuojalain 5. luvun yleisiin virhesäännöksiin.

6.5 Kaikki takuupalautukset testataan ensin ja suoritetaan odottaessa tai pikatakuuna vain lisämaksusta. Takuun edellytyksenä on tuotteen käyttäminen valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. A-Sport Ou voi vapautua takuuvastuusta, jos havaitaan todennäköiseksi, että tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käytöstä tai muusta ostajan puolelta olevasta seikasta. Yhtälailla mikäli myöhemmin esimerkiksi valmistajan tai huoltoliikkeen toimesta havaitaan että tuote on rikkoutunut asiakkaan huolimattomuudesta, on A-Sport Ou :lla oikeus veloittaa korjauksesta aiheutuneet kulut.

6.6 Takuu ei kata tuotteen epätarkoituksenmukaista käyttöä. Muutosten tekeminen tuotteeseen tai sen omatoiminen korjaaminen eväävät aina takuun.

6.7 Mikäli tuote on rikkoutunut jonkun kohdassa 6.5 tai 6.6 mainitun seikan johdosta, tuotepalautus palautetaan asiakkaalle ja asiakkaalta veloitetaan kulloinkin voimassa oleva käsittelymaksu ja toimituskulut.

6.8 Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa siitä, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

6.9 Huollot suoritetaan aina A-Sport Ou:n tai A-Sport Ou:n valtuuttaman tahon toimesta. Paikanpäällä huoltoja ei tehdä muutoin kuin erikseen siitä sopimalla.

6.10 Emme lunasta maksamattomia, postiennakko- tai luottopakettilähetyksiä (palautuksia tai takuukorjauksia). Palautukset tai takuulähetykset tulee tehdä joko tuomalla tuote A-Sport Ou:lle tai asiakaspalautuksena sillä kuljetusyhtiöllä, jota on alunperin käytetty tuotteen toimittamisessa asiakkaalle. Asiakaspalautukset edellä mainitulla tavalla ovat lähettäjälle ilmaisia Suomesta lähetettäessä. Muita toimitustapoja käytettäessä tai ulkomailta lähetettäessä A-Sport Ou  ei vastaa lähetyskuluista.

6.11 Kun asiakas lähettää A-Sport Ou:lle jotain, on hänen muistettava pehmustaa paketti hyvin, pakata tuote tarvittaessa antistaattisesti ja lähettää tarvittaessa särkyvänä. Käyttämällä palautuksessa alkuperäistä paketointia ja pehmustetta, varmistetaan tuotteen perille saapuminen ehjänä. A-Sport Ou  ei hyväksy tuotteen palautusta, mikäli kuluttaja on jättänyt täysin noudattamatta pakkausvinkkejä (esim. särkyvä tuote on lähetetty ilman pehmusteita). Kuljetusyhtiön aiheuttama palautuksen särkyminen on myyjän ja A-Sport Ou:n vastuulla.

6.12 Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan. Palautus on aiheeton mm. jos tuote on ehjä, se ei ole takuu- tai palautusajan piirissä tai palautus- / takuukorjauksen määritelmä ei muuten täyty. Viallisen tuotteen / osan etsiminen osapaketista on erillinen maksullinen palvelu. Veloitamme myös kolmannen osapuolen takuuseen kuulumattomat kulut, mm. korjausarviot.

6.13 Puutteellisesti takuuhuoltoon lähetetyt tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

6.14 Emme pääsääntöisesti hoida minkään tuotteen takuukorjausta odottaessa, vaan tuotteen takuuhuolto hoidetaan kuluttajasuojalain määrittelemässä kohtuullisessa ajassa. Takuuhuollon viivästyessä pyrimme järjestämään asiakkaalle lainatuotteen korvauksetta.

6.15 Takuukorjauksen tai varaosan toimittamisen ehtona on aina, että rikkoontunut osa toimitetaan A-Sport Ou :lle tarkasteltavaksi. Olemalla Saunakeskus-asiakaspalveluun yhteydessä selviää mitä toimitustapaa käytetään. Yleensä käytetään Matkahuollon bussipakettia tai Kaukokiidon kuljetusta A-Sport Ou:n laskuun. Asiakas vastaa siitä, että vioittunut osa tulee asianmukaisella tavalla pakattuna.

7 Muuta

7.1 Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

7.2. Kaikki kaupan purkamiset ja alennukset suositellaan aina sovittavaksi kirjallisesti (esim. sähköpostilla tai kirjeitse). Puhelimessa tehtyjä kaupan purkamisia tai alennuksia voi olla myöhemmin jälkikäteen vaikea tarkistaa tai varmentaa.

7.3 Tuotekuvissa esiintyvät tuotteet saattavat poiketa esitetyistä kuvista tai sisältää tai olla sisältämättä tuotteita, jotka eivät kuulu kyseiseen kokoonpanoon.