Ei tuotteita ostoskorissa.

Finnish English
Verkkokauppaan tästä » Puhdas ilma » Ilmanpuhdistin Uniqair

Ilmanpuhdistin Uniqair

1299.00 €
Määrä: kpl

Uniqair Ilmanpuhdistin


Puhtainta sisäilmaa, virkeyttä ja oireetonta oloa jokaiseen kotiin ja työpäivään. Voit valita sisustukseen sopivan etupaneelin materiaalin sekä verhoilun värin. Kaarijalka sisältyy toimitukseen. Ilmanpuhdistin on helposti siirrettävissä paikasta toiseen, paino 8 kg.


Uniq on tehokas ilmanpuhdistin kodin ja toimitilojen tarpeisiin. Se poistaa nopeasti ja tehokkaasti sisäilmasta kaikki terveyttä uhkaavat epäpuhtaudet: huone-, eläin- ja siitepölyn, kaasumaiset epäpuhtaudet, kuten ilmansaasteet, haihtuvat VOC-yhdisteet, toksiinit ja hajut sekä mikrobit, homeitiöt ja mikromuovin.


Uniq on helppo sijoittaa mihin tahansa sisätilassa: jalan kanssa lattialle tai tason päälle tai seinäkannakkeen avulla seinälle. Ilmanpuhdistin kytkeytyy tavalliseen pistorasiaan ja se on helppo siirtää paikasta toiseen. Viimeistelty design ja sisustukseen sopivat etupaneeli sekä vaihdettava takaosan verhoilu varmistavat, että Uniq on pysyvä osa laadukkaampaa elämää. • Paino 6 kg

 • Korkeus 450 mm, syvyys 185 mm

 • Toimitukseen kuuluvalla kaarijalalla: korkeus 550 mm, syvyys 230 mm

 • Erillisesti tilattavalla seinäkannakkeella: korkeus 467 mm, syvyys 200 mm

 • Yksi puhdistin pitää 20-40 m2 tilan ilman jatkuvasti puhtaana sekä kaasumaisista että hiukkasepäpuhtauksista

 • Puhdistaa 100% kaasumaisista epäpuhtauksista (VOC, toksiinit, NOx) ja 99,97% pienhiukkasista

 • Aktiivihiili-HEPA -yhdistelmäsuodatin

 • G1-luokan esisuodatin

 • Tausta, huopaa, 50 % kierrätysmateriaalista

 • Sähköpistoke 230 V, ~ 50/60 Hz

 • Sähkönkulutus alle 60 W

 • Äänitaso normaaliasetuksella 36 dB (A), yöasetuksella < 20 dB (A)

 • Ajastin ja kaukosäätö mobiililaitteella (wifi)

 • Suurtehoasetus tilapäisen suuren epäpuhtauspitoisuuden puhdistamiseen


Uniq on tehokas ilmanpuhdistin kodin ja toimitilojen tarpeisiin. Se poistaa nopeasti ja tehokkaasti sisäilmasta kaikki terveyttä uhkaavat epäpuhtaudet: huone-, eläin- ja siitepölyn, kaasumaiset epäpuhtaudet, kuten ilmansaasteet, haihtuvat VOC-yhdisteet, toksiinit ja hajut sekä mikrobit, homeitiöt ja mikromuovin.


Uniq on helppo sijoittaa mihin tahansa sisätilassa: jalan kanssa lattialle tai tason päälle tai seinäkannakkeen avulla seinälle. Ilmanpuhdistin kytkeytyy tavalliseen pistorasiaan ja se on helppo siirtää paikasta toiseen. Viimeistelty design ja sisustukseen sopivat etupaneeli sekä vaihdettava takaosan verhoilu varmistavat, että Uniq on pysyvä osa laadukkaampaa elämää.Kokemukset ovat vaikuttavia


Puhtaimmasta sisäilmasta nautitaan jo lukuisissa erilaisissa kohteissa: kodeissa, toimistoissa sekä julkisissa rakennuksissa, kuten oppilaitoksissa, hoivakodeissa, sairaaloissa, taloyhtiöissä ja yrityksissä. Vaikutukset ovat olleet huomattavia. Tutustu kokemuksiin!”Kilpaurheilijalle terveenä pysyminen myös flunssa- ja allergiakaudella on ensiarvoisen tärkeää. Salillamme on käytössä UniqAir-ilmanpuhdistimia. Olemme huomanneet niiden selkeästi tukevan onnistunutta harjoittelua.”
”Minulla on töissä ja kotona UniqAir. Kodin sisäilma parani heti, eikä meillä enää sairasteta flunssia. Töissä neuvotteluhuoneen sisäilma on nyt mainio, ja sen huomaa jokainen. Laite on hiljainen, kaunis ja vie todella vähän sähköä. Suosittelen!””Annan 10++ asiakaspalvelusta, jota sain UniqAirin Samulilta! Olin asunut vasta vähän aikaa, ja sain asunnossani oireita. UniqAir auttoi akuuttiin tilanteeseeni."